Ajoneuvotieto

Nelipyörän yritys- ja hyötyajoneuvojen myyjä Marko Sairanen etsii työkseen potentiaalisia asiakkaita, joilla on tarve erilaisille hyötyajoneuvoille.

Autokauppa Nelipyörän yritysmyynnille on erittäin tärkeää tavoittaa toimitusjohtajat ja muut päätösvaltaiset ihmiset. ”Profinderin työkalu edistää myyntityötä merkittävästi”, Nelipyörän B2B-myyjä Marko Sairanen sanoo.

Sairasen asiakkaina on niin isojen huoltoverkostojen yrityksiä, rakennusyrityksiä kuin mies ja paku -firmojakin. Hänen unelma-asiakkaitaan ovat yritykset, joissa on isot ja yhteneväiset ajoneuvokannat. Nelipyörä auttaa asiakkaitaan ennen kaikkea kokonaisvaltaisella ja asiakaslähtöisellä palvelukonseptilla.

Profinderin laadukas ajoneuvotieto sujuvoittaa myyntiä

Sairanen käyttää työssään Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelua ja sen Traficomilta tulevia ajoneuvotietoja. Palvelu auttaa Sairasta tunnistamaan oikeat asiakkaat nopeasti ja tehokkaasti.

Olen kokenut palvelun hyödylliseksi. Se nopeuttaa myyntityötä, kun pääsen nopeasti kiinni potentiaalisten asiakkaiden taustoihin. B2B-kohderyhmäpalvelu edistää myyntityötä merkittävästi.

Sairasen mielestä Profinderin palvelun suurin hyöty ovat ajantasaiset yhteystiedot ja Profinderin omat trafi-filtterit, jotka erottuvat kilpailijoista.

Löydän B2B-kohderyhmäpalvelusta toimitusjohtajien suorat yhteystiedot, joita ei löydy verkkosivuilta. Aiemmin näitä tietoja on pitänyt etsiä esimerkiksi vanhoista rekryilmoituksista ja muista dokumenteista ja se on ollut hidasta. Profinderin työkalu tuo meille merkittävää ajansäästöä.

Säästää aikaa uusien asiakkaiden kartoittamisessa

Sairasen työhön kuuluu paljon kylmäkontaktointeja. Hyvillä ja oikeilla taustatiedoilla on myyntityön onnistumisessa suuri vaikutus.

Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelussa ja sen ajoneuvotiedoissa on selkeä ja simppeli käyttöliittymä, joka on parempi kuin kilpailijalla. Palvelusta löytyy sopivasti filttereitä ja pystyn haarukoimaan hakuja todella tarkoiksi. Olen saanut asiakaspalvelusta aina tarvittaessa nopeasti apua.

Laadukkaat listat ovat varmistaneet myös sen, että Hahaan asiakkaiden ja oman buukkauksen hitrate on kasvanut merkittävästi.

Pystymme jalostamaan hyvillä toimialafilttereillä ja talousluvuilla osumaprosentteja paremmiksi. Samalla pystymme osoittamaan valmennuksissa ja johtamisessa työkalun avulla, miksi B2B-kohderyhmäpalvelua kannattaa käyttää ja mitä hyötyä siitä on.

Jokaisen B2B-myyjän apuri

Profinderin palvelu sopii Sairasen mukaan ennen kaikkea yrityksille, jotka tekevät kauppaa päättäjien kanssa.

Profinderin palvelu on sujuvaa, vaivatonta ja helppokäyttöistä. Palvelu on kaiken lisäksi edullinen ja sitä kehitetään koko ajan meidän asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tutustu Nelipyörän toimintaan paremmin täältä: www.nelipyora.fi

B2B -palveluumme lisäpalveluna saatavan Traficomilta tulevan ajoneuvotiedon avulla saat tietää seuraavat asiat suomalaisyritysten autoasioista:

Ajoneuvoluokat
Henkilöautot
Pakettiautot
Kuorma-autot
Matkailuautot ja -vaunut
Moottorityökoneet
Traktorit
Perävaunut
Linja-autot
Moottoripyörät
Muut

Käyttövoimatiedot
Kaikki merkit ja kaikki mallit
Ajoneuvojen rekisteröintipäivämäärät
Leasing-sopimusten kesto
Ajoneuvojen omistus-/hallintasuhde
Ajoneuvon keskimääräinen ikä yrityksessä

Yrityksen ajoneuvojen ostoprofiilit
Paljon ajoneuvoja ostavat
Premium-segmenttiä suosivat
Paljon ajavat yritykset
Hyötyajoneuvoja jatkuvasti ostavat yritykset
Autottomat yritykset, joilla potentiaalia ostaa
Ympäristötietoiset
Työsuhdeautot
Taksit

Profinerin tarjoamia tietoja voidaan yhdistää kaikkiin muihin Profinderin B2B-datapisteisiin ja luoda erittäin tarkkoja kohderyhmiä juuri sinun myyntisi tarpeisiin.

Tutustu B2B-kohderyhmäpalveluumme paremmin täältä: Kuinka tehostaa B2B-myyntiä?

Voit myös olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme: Ota yhteyttä