Yritystieto

YRITYSTIETO

Murskaava määrä kontakteja

B2B-liiketoiminnassa tarvitset tarkkaa yritystietoa, datan päivitystä ja oikeita kohderyhmiä kohdistaaksesi viestisi oikein.

Harvassa yhtiössä B2B-rekisterit ovat kunnossa.  Profinderin avulla saat käyttöösi Suomen kattavimmat yritystiedot, joiden avulla rekisterien päivittäminen ja täydentäminen sujuu helposti.

b2b-kayttöliittymä

B2B-kohderyhmäpalvelu

Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelusta saat kattavat tiedot kaikista Suomen aktiivisista yrityksistä. Voit ladata yritystiedot suoraan omalle koneellesi.

Murskaava määrä dataa: B2B-kohderyhmäpalvelu sisältää suomalaisista yrityspäättäjistä miljoona kontaktitietoa..

Vahvuutenamme ovat erinomaiset päättäjätiedot. Emme tarjoa tietoa vain kulmahuoneiden päättäjistä, vaan B2B-kohderyhmäpalvelu sisältää kasvavan määrän kontaktitietoa myös keskijohdosta ja asiantuntijoista. He ovat sinulle monessa tilanteessa kaikkein arvokkaimpia kontakteja.

Vahvuutemme on myös monipuolinen toimialaluokitus. Älä tyydy ”viralliseen” TOL2008-luokitukseen, joka on hyvä, mutta sisältää pahasti vanhentunutta tietoa. TOL2008:n rinnalle tarjoamme Profinder-luokituksen, jonka avulla poimit yritystiedot ajantasaisemman ja paljon tarkemman faktan perusteella.

Yrityksen perustietojen lisäksi tarjoamme sinulle:
 • Päättäjät yhteystietoineen
 • Pää- ja sivutoimipaikat
 • Yrityksen tilinpäätökset
 • Tiedot talouskehityksestä
 • Tiedot maksukyvystä
 • Toimialat

Teknologiatieto

Teknologiatieto

Profinderin yritystiedot sisältävät myös tietoa yritysten verkkosivuillaan käyttämistä teknologioista. Voit käyttää yritysten teknologioita segmentointi- ja kohdennuskriteereinä. Kun tiedät, mitä teknologioita potentiaalinen asiakaskuntasi käyttää, sinun on helpompi kohdistaa oikeanlainen myynti ja markkinointi oikeille kohderyhmille.

Profinderin Teknologiatieto-kohdennus sisältää noin 12000 erilaista teknologiaa, joita suomalaiset yritykset käyttävät verkkosivuillaan. Voit löytää sen avulla esimerkiksi kaikki yritykset, joilla on käytössä Pipedrive CRM tai yritykset, joiden verkkosivut on rakennettu WordPress-alustalla.

Tutustu Teknologiatietoon

Teknologiatieto

Maksuviivetieto

Maksuviivetieto

Profinderin maksuviivetieto tuo sinulle kyvyn valmistautua riskeihin etukäteen! Sen avulla tunnistat riskit ajoissa ja vältät epävarmat maksajat.

Profinderin palvelussa näet uuden viisiportaisen luokittelun avulla, mitkä yritykset maksavat laskut ajallaan ja millä yrityksillä on maksuihin liittyviä viivästyksiä. Voit rajata maksuviivetietojen perusteella mahdolliset riskiasiakkaat nopeasti pois. Maksuviivetiedot perustuvat Intrumin maksuviiverekisteriin, joka sisältää kaikki perinnässä olevat riidattomat saatavat.

Ennakoi siis asiakasyritysten maksukykyä jo ennen kuin ongelmat näkyvät maksuhäiriömerkintänä ja ennen kuin heikentynyt taloudellinen tilanne nähdään tilinpäätöksestä.

Lue lisää Maksuviivetiedosta

Yritysrikasteet

Yritysrikasteet

Rikasta yritystietoa. Kun tunnet asiakkaasi paremmin, myös kannattavuutesi paranee. Yritystietoihisi Profinderin rikasteet tuovat lisätietoa esimerkiksi:

 • taloustilanteesta
 • työntekijämääristä
 • päättäjistä
 • toimialaluokista
 • sijainnista
 • ajoneuvoista

Ja kymmenistä muista seikoista. Rikastettu yritystieto luo tulosta, sillä sen avulla ymmärrät asiakkaitasi paremmin. Rikasteet tekevät datastasi rikkaampaa, arvokkaampaa ja käyttökelpoisempaa.

Lue lisää rikasteista
Yritysrikasteet

Asunto-osakeyhtiötiedot

Asunto-osakeyhtiötiedot

Profinderin avulla tavoitat asunto-osakeyhtiöiden päättäjät. Kannastamme löytyy 87000 yhtiön tietoja ja laadun takaavat Suomen parhaat yritystiedon lähteet ja rekisterit.

Asunto-osakeyhtiöiden rekisteritietoja ovat

 • nimi
 • y-tunnus
 • hallitusjäsenet, isännöitsijät ja heidän yhteystietojaan
 • talotyyppi
 • rakennusvuosi
 • kerrosten lukumäärä
 • huoneistojen lukumäärä
 • hissitieto
 • lämmitysmuoto.

Lue lisää asunto-osakeyhtiötiedoista

Asunto-osakeyhtiön remonttitiedot

Asunto-osakeyhtiön remonttitiedot

Totta se on! Voit löytää sinua kiinnostavat asunto-osakeyhtiöt niissä tehtyjen tai suunnitteilla olevien remonttien perusteella. Kun tarjoat rakentamisen, remontoinnin tai suunnittelun palveluita, tiedot taloyhtiöiden remonteista johdattavat sinut potentiaalisten asiakkaiden pariin.

Taloyhtiötieto löytyy Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelusta, jossa on kattavat yritystiedot kaikkialta Suomesta.

Saatavilla on tärkeimpien peruskorjausten ja remonttien tiedot ja ajankohdat. Esimerkkinä käyttövesi, viemäri, julkisivu, katto, sähkö tai hissi.

Lue lisää remonttitiedoista

Asunto-osakeyhtiön remonttitiedot

Tilinpäätöstiedot

Tilinpäätöstiedot

Mene tiedon alkuperäisille lähteille. Tarvitset yrityksen alkuperäisiä tilinpäätösdokumentteja, kun haluat tutustua yksityiskohtaisesti yrityksen tilanteeseen. Näitä tilanteita ovat esimerkiksi

 • kilpailijayritysten seuranta
 • palveluita tarjoavan yrityksen taustojen selvitys
 • sijoituspäätökset.

Profinder toimittaa sinulle alkuperäiset tilinpäätösdokumentit helposti, sillä lataat ne omalla verkkoselaimesta omalle koneellesi.

Kun tarvitset säännöllisesti tilinpäätösdokumentteja, yhdistä ne Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelun lisenssiin. Käytössäsi ovat tiedot kaikista Suomen aktiivisista yrityksistä.

Tutustu Tilinpäätöstietoihin

Ajoneuvotiedot traficomilta

Ajoneuvotiedot

Sinä tarvitset tietoja yrityksistä, jotka käyttävät, omistavat tai liisaavat ajoneuvoja. Tarvitsetko tiedon myös siitä, milloin yritys on uusinut autokantaansa? Me poimimme yrityskohderyhmät sinun kriteeriesi mukaan ja toimitamme sinulle yritysdatan.

Profinder on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin kumppani. Yhdistämme Suomen aktiiviset yritykset ja Traficom-tiedot. Toimitamme kattavat ja täsmälliset tiedot yrityksistä ja niiden ajoneuvotilanteesta, jotta sinun liiketoimintasi menestyy.

Ajoneuvotieto on B2B-kohderyhmäpalvelun lisäpalvelu, josta saat ajantasaista ja paikkansapitävää tietoa yritysten käytössä olevista ajoneuvoista.

Lue lisää ajoneuvotiedoista

Ajoneuvotiedot traficomilta