Yritystieto

YRITYSTIETO

Murskaava määrä kontakteja

Tarvitset tarkkaa yritystietoa, tarvitset datan päivitystä ja tarvitset oikeita kohderyhmiä kohdistaaksesi viestisi oikein. Tarvitset siis Profinderin palveluja!

Hyvin harvassa yhtiössä B2B-rekisterit ovat kunnossa – ennen kuin Profinder auttaa päivittämään ja täydentämään tiedot. Profinderin avulla saat käyttöösi Suomen kattavimman yritystietokannan.

b2b-kayttöliittymä

B2B-kohderyhmäpalvelu

Murskaava määrä dataa: B2B-kohderyhmäpalvelusta saat kattavat tiedot kaikista Suomen aktiivisista yrityksistä! Lataat tiedot suoraan omalle koneellesi.

B2B-kohderyhmäpalvelu sisältää miljoona kontaktitietoa suomalaisiin yrityksiin.

Vahvuutemme ovat erinomaiset päättäjätiedot. Emme tarjoa vain nurkkahuoneiden päättäjien tietoja. B2B-kohderyhmäpalvelu sisältää kasvavan määrän tietoa keskijohdosta ja asiantuntijoista, jotka ovat monessa tilanteessa kaikkein arvokkaimpia kontakteja.

Vahvuutemme on myös monipuolinen toimialaluokitus. Älä tyydy ”viralliseen” TOL2008-luokitukseen. Luokitus on hyvä, mutta se sisältää pahasti vanhentunutta tietoa. TOL2008:n rinnalle tarjoamme loistavan Profinder-luokituksen, jonka avulla poimit tiedot ajantasaisemman ja paljon tarkemman faktan perusteella.

Yrityksen perustietojen lisäksi tarjoamme sinulle:
  • Päättäjät yhteystietoineen
  • Pää- ja sivutoimipaikat
  • Yrityksen tilinpäätökset
  • Tiedot talouskehityksestä
  • Tiedot maksukyvystä
  • Toimialat

Teknologiatieto

Teknologiatieto

Tuo yrityksen sivuilta saadut teknologiat kohdennuskriteereiksi. Kun tiedät, mitä teknologioita markkinoilla käytetään, on sinun helpompi kohdistaa myynti ja markkinointi oikeille kohderyhmille. Saat arvokasta tiedustelutietoa, jolla löydät tulevat asiakkaasi.

Profinderin Teknologiatieto-ominaisuus sisältää noin 12000 erilaista teknologiaa, joita suomalaiset yritykset käyttävät verkkosivuillaan. Voit hakea esimerkiksi kaikki yritykset, joilla on käytössä pipedrive CRM tai yritykset, joiden verkkosivut on rakennettu WordPress-alustalla.

Nyt löydät helposti yritykset ja päättäjät, jotka ovat valmiita maksamaan laadukkaista palveluistasi.

Tutustu Teknologiatietoon

Teknologiatieto

Maksuviivetieto

Maksuviivetieto

Maksuviivetieto tuo sinulle kyvyn varustautua etukäteen! Laadukkaan maksuviivetiedon avulla tunnistat riskit ajoissa ja vältät epävarmat maksajat.

Profinderin palvelussa uuden viisiportaisen luokittelun avulla näet, mitkä yritykset maksavat laskut ajallaan ja millä yrityksillä on maksuihin liittyviä viivästyksiä. Voit rajata maksuviivetietojen perusteella mahdolliset riskiasiakkaat nopeasti pois. Maksuviivetiedot perustuvat Intrumin maksuviiverekisteriin, joka sisältää kaikki perinnässä olevat riidattomat saatavat.

Ennakoi siis asiakasyritysten maksukykyä jo ennen kuin ongelmat näkyvät maksuhäiriömerkintänä ja ennen kuin heikentynyt taloudellinen tilanne nähdään tilinpäätöksestä.

Lue lisää Maksuviivetiedosta