MIND-KOHDENNUS

Pehmeä kohdennus tuottaa kovia tuloksia

Lopeta arvailu! Kohdista elämäntavan, kiinnostuksen kohteiden ja rahan käytön perusteella. Mind-kohdennuksen avulla poimintasi kohdistuu vain niille alueille, joiden väestö on kiinnostunut palveluistasi, viestistäsi ja toiminnastasi.

Tutkitusta tiedosta konkreettisiksi kohderyhmiksi

Mind-kohdennuksella poimit kuluttajakohderyhmäsi suomalaisten kiinnostuksen kohteiden ja rahankäytön perusteella. Mind-kohdennus toimii Profinderin B2C-kohderyhmäpalvelussa, joka tarjoaa kolmen ja puolen miljoonan suomalaisen kontaktit. Kontakteihin on yhdistetty Kantar TNS:n luoma Mind-tietokanta. Poimintasi kohdistuu täsmälleen sinne, missä asukkaiden kiinnostuksen kohteet vastaavat sinun palvelujasi.

Profinderin B2C-kohderyhmäpalvelusta saatava tieto on hyvin konkreettista, ja sen avulla pystyt kohdentamaan viestisi hyvin tarkasti. Yhteistyökumppanimme Kantarin tietokanta ei sisällä henkilötietodataa vaan ihmisten kulutustiedot on tiivistetty pieniin 250×250 metrin karttaruutuihin.

Voit poimia Suomen alueelta esimerkiksi
  • koiranomistajia
  • innokkaita kokkaajia
  • muodista kiinnostuneita
  • mökkeilystä kiinnostuneita
  • vitamiinivalmisteita käyttäviä
  • käytettyjä autoja ostavia

Kantar Mind-kohdennusella ei tarvitse arvailla.

Mind-kohdennuksella hyödynnät alueelliset trendit ja poikkeavuudet

Suomalaiset ovat urheilukansaa. Mutta ovatko kaikki suomalaiset yhtä hanakoita liikkumaan? Eivät tietenkään. Urheilua ja liikuntaa harrastetaan eniten Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Satakunnassa ja Pohjois-Karjalassa. Vähiten maakunnista ollaan liikunnan perään Lapissa.

Kantar TNS:n luoman Mind-tietokannan avulla tiedämme myös, miten eri kaupungit ja kaupunginosat eroavat toisistaan. Tämä tieto on käytettävissäsi Profinderin B2C-kohderyhmäpalvelussa.

Voit rajata kohderyhmääsi esimerkiksi postinumeroiden, ikäluokkien, asumismuotojen tai tulotason perusteella, minkä lisäksi viimeistelet alueesi laadullisella kuluttajatiedolla. Mind-kohdennuksen perusteella osut ällistyttävän tarkasti – eli esimerkiksi ”käytettyjä autoja ostaviin”, ”kauramaitoa juoviin” tai ”golfia pelaaviin” alueisiin.

Tutustu myös…

 

Yritystieto

Kun otat yhteyttä oikeaan kohderyhmään, saavutat parempia tuloksia ja työsi tehostuu.

Lue lisää

Kuluttajatieto

Profinderin kuluttajatiedot ja helppokäyttöinen työkalu auttavat rajaamaan kohderyhmän oikein.

Lue lisää

Kuluttajarikasteet

Kun ymmärrät asiakkaasi paremmin, myös kohdennat entistä paremmin.

Lue lisää