Profinder-rajapinta

Tuo yritys- päättäjä- tai kuluttajatiedot omiin järjestelmiisi käyttämällä Profinderin rajapintoja. Automaattisesti, helposti ja edullisesti.

Ajantasaiset tiedot API-ratkaisulla

Profinderin ratkaisut takaavat sinulle oikeat tiedot. Oikeat tiedot takaavat sinulle mielenrauhan ja säästävät kuluja, kun väärät tiedot eivät vääristä toimintaasi, heikennä asiakaspalveluasi tai myyntiäsi.

Teet tulosta, kun siirryt aikaa vievästä ja epävarmasta käsityöstä automaatioon.

Arkkitehtuuriltaan Profinder-rajapinta noudattaa HTTP-protokollaan perustuvaa REST API -mallia ja autentikoinnissa on käytössä OAuth2-prosessi. Profinder-rajapinnan avulla haet tietoja yrityksistä, päättäjistä tai kuluttajista ja niiden muutoksista reaaliaikaisesti. Rajapinnan avulla voit automatisoida tietojen siirtymisen Profinderilta omiin järjestelmiisi ja takaat oikeat tiedot tietokannassasi.

Käyttöönotto ja hinta

Sinulla tulee olla riittävä tekninen valmius rajapinnan testaukseen ja integrointiin, mutta saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen alkuun pääsemiseksi. Löydät alta linkit uusimpiin Profinder-rajapinnan teknisiin dokumentaatiohin sekä lomakkeen API-avaimen tilaamiseksi.

Rajapinnan avulla voit integroida Profinderin yritys- tai kuluttajatiedon itse omaan järjestelmiisi, mutta jos etsit valmista integraatioratkaisua, tutustu Profinderin integraatiojärjestelmiin.

Palvelu on hinnoiteltu käyttötarpeen mukaan. Lue lisää hinnastostamme tai ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme sinulle tarvitsemasi toiminallisuudet.

rajapinta

Yritystiedon rajapinta (B2B API)

Profinder-rajapinta tuo käyttöösi B2B-kohderyhmäpalvelun toiminnallisuudet API:n kautta. Rajapinnan kautta saat siis kattavat yritys- ja päättäjätiedot, esimerkiksi toimipaikkatietojen, yhteystietojen tai taloustietojen päivittämiseen. Voit myös luoda seurantaluetteloita, joilla havaitset muutokset reaaliaikaisesti sinulle kriittisissä tiedoissa.

Löydät tarvitsemasi tiedot helposti ja nopeasti kattavien luokitteluiden avulla, kuten toimiala, taloudelliset tunnusluvut tai yrityksen koko. Yritystiedon rajapinnan avulla tuot ajantasaisimmat tiedot Profinderin yritystietokannasta sinne missä niitä tarvitset.

Kuluttajatiedon rajapinta (B2C API)

Rajapinta tarjoaa mahdollisuuden nimien, osoitteiden ja puhelinnumeroiden tarkistamiseen ja päivittämiseen. Kuten B2C-kohderyhmäpalvelussa, voit luoda kohderyhmiä ja hakea kuluttajia esimerkiksi asuinalueen, sukupuolen, äidinkielen, asiointikielen, talouden koon tai liittymätyypin mukaan.

B2C API on ideaali asiakkaalle, joka haluaa rajapinnan reaaliaikaiseen ja automatisoituun numeroiden päivitykseen tai kohderyhmien luomiseen.

Näin otat B2B-rajapinnan käyttöösi:

Rajapinnan avulla saat käyttöösi kattavimmat tiedot Suomen aktiivisista yrityksistä.

Tutustu ensin tekniseen B2B-rajapinnan kuvaukseen, jotta pääset alkuun Profinderin rajapinnan kanssa.

Ottaaksesi yhteyden rajapintaan, tarvitset API-avaimen. Kaikki pyynnöt version hakemista lukuun ottamatta vaativat API-avaimen. Voit tilata testiavaimen alta.

Näin otat B2C-rajapinnan käyttöösi:

Rajapinnan avulla saat käyttöösi Profinderin laajat kuluttajatiedot.

Tutustu ensin tekniseen B2C-rajapinnan kuvaukseen, jotta pääset alkuun Profinderin rajapinnan kanssa.

Ottaaksesi yhteyden rajapintaan, tarvitset API-avaimen. Kaikki pyynnöt version hakemista lukuun ottamatta vaativat API-avaimen. Voit tilata testiavaimen alta.