REMONTTITIEDOT

Remonttitiedot ohjaavat sinut suoraan oikeaan asunto-osakeyhtiöön

Markkinoit rakennus-, korjaus-, huolto- tai suunnittelupalveluita asunto-osakeyhtiöille. Kysyt, mistä löydät oikeat asiakkaat yhtiösi palveluille. Profinderissa ratkaisimme asian. Profinderin Remonttitieto löytää asunto-osakeyhtiöt peruskorjausten perusteella.

Ota yhteyttä

Kohdista Profinderin remonttitiedoilla.

Uutta: Kohdenna hakusi taloyhtiöiden peruskorjausten perusteella

Mitä jos löytäisit yhdestä paikasta tiedon, mitä peruskorjauksia kussakin taloyhtiössä on tehty ja mitä remontteja on tuloillaan minäkin vuonna? Profinderissa emme jääneet kyselemään vaan ratkaisimme tämän kysymyksen sinun eduksesi.

Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelu sisältää tietoja 85000 asunto-osakeyhtiöstä. Lisäsimme valtavaan tietomäärään dataa sekä tehdyistä että suunnitelluista remonteista.

Kun käytät Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelua, saat etumatkaa kilpailijoihisi. Voit ottaa hyvissä ajoin yhteyttä isännöitsijöihin ja hallituksen puheenjohtajiin ja kertoa ratkaisuistasi.

Kohdista Profinderin remonttitiedoilla.
Poimi oikeat kohderyhmät remonttityypin perusteella:
  • käyttövesi
  • viemärit
  • julkisivu
  • katto
  • sähkö
  • hissi

Käytä Remonttitietoja tehokkaasti Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelussa

Palvelu poimii kontaktilistoja itse määrittelemiesi rajausten mukaan taloyhtiöihin ja niiden päättäjiin. Palvelumme ytimessä ovat Suomen parhaat asunto-osakeyhtiötiedon lähteet ja rekisterit.
Tilastokeskuksen mukaan asunto-osakeyhtiöt tekevät Suomessa yli kolmen miljardin arvosta remontteja ja peruskorjauksia. Peruskorjauksia on tulossa jatkossakin.

Tilastokeskuksen kyselyn mukaan liki viidennes taloyhtiöistä aikoi toteuttaa seuraavan kymmenen vuoden aikana kattoremontin, julkisivuremontin ja piha-alueen remontin. Käyttövesiremonttia suunnitteli 15 prosenttia vastaajista ja lämmitysjärjestelmän ja viemäröinnin uusimista 13 prosenttia.

Älä markkinoi umpimähkään. Profinderissa on tietoja 85000 taloyhtiöstä, joista saat poimittua sinulle tehokkaimmat kontaktit.

Tutustu myös…

 

Yritystieto

Kun otat yhteyttä oikeaan kohderyhmään, saavutat parempia tuloksia ja työsi tehostuu.

Lue lisää

Kuluttajatieto

Profinderin kuluttajatiedot ja helppokäyttöinen työkalu auttavat rajaamaan kohderyhmän oikein.

Lue lisää

Asunto-osakeyhtiötiedot

Hanki tietoja talotyypeistä, lämmitysmuodoista, korjaushistoriasta ja paljon muusta.

Lue lisää