Asiakas­ymmärrys

Tunnetko ihmiset lukujen takana? Tilasto- ja tutkimusanalyysimme auttavat sinua tuntemaan ja ymmärtämään asiakkaasi syvällisemmin.

Ota yhteyttä
asiakasymmarrys-hero

Raaka data ei aina riitä. Kokonaisvaltainen ymmärrys asiakkaan, asukkaan tai vaikkapa järjestön jäsenen elämästä voi toimia salaisena aseena tuloksien ja asiakastyytyväisyyden parantamisessa. Palvelujemme ansiosta ymmärrät paremmin kohdemarkkinaa ja omaa asemaasi.

asiakasymmarrys-1

Tee parempia päätöksiä


Asiakasymmärrys-palvelumme avulla varmistat, että ymmärrät kuluttajien, kansalaisten ja yritysten toiminnan motivaattorit. Näin teet mutun sijaan tietoon perustuvia päätöksiä esimerkiksi markkinoinnissa ja myynnissä.

asiakasymmarrys-2

Osta Suomen mestareilta


Olemme Suomen ainoa pelkästään kontaktidataan ja sen hyödyntämiseen keskittynyt yritys. Tunnemme asiakasymmärryksen mahdollisuudet ja autamme niiden monipuolisessa hyödyntämisessä yrityksesi tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ketkä hyötyvät palveluistamme?

Suuret ja keskisuuret yritykset

Luomme datasta asiakasymmärrystä, joka hyödyttää esimerkiksi tuotekehitystä ja strategian valmistelua.

Julkinen sektori

Kansalaiset ovat muutakin kuin veronmaksajia. Analysoimme asiakkaiden ja asukkaiden elämäntapoja, ostokäyttäytymistä ja arkea, jotta sinä ymmärrät ihmistä lukujen takana.

Kansalaisjärjestöt

Tee parempia ja kustannustehokkaampia päätöksiä esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa ja toimintaympäristön analyyseissä.