Löydä parhaat liidit

Profinderin parempaa dataa hyödyntävät mm.

Hitrate soitoissa

+60%

Ajansäästö prospektoinnissa

+70%

Kasvu myynnissä

+27%

Valitessa yhteistyökumppania kannattaa kiinnittää huomiota työkaluihin, monipuolisiin kohdennusmahdollisuuksiin sekä datan kuranttiuteen ja vastuullisuuteen. Vastuullisuuden ohella Profinder panostaa monipuolisiin kohdennusmenetelmiin ja asiakasdatan oikeellisuuteen, jotka ovat Fortumin myynnissä välttämättömiä.
Eetu Järvinen
Finland Sales Manager, Consumer Solutions
Profinderin kohderyhmäpalvelulla voi löytää uusia prospekteja samalla kun päättäjätiedot rikastavat yrityksen omaa asiakastietokantaa. Kun B2B-kohderyhmäpalvelu on integroitu suoraan CRM:ään, sen käyttö on mutkatonta. Suosittelen Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelun käyttöä muillekin B2B-myyntiä tekeville yrityksille.
Jussi Järvinen
Head of Leasing, Commercial Properties
Profinderin avulla saavutamme vähemmällä työllä enemmän. Tavallisesti profiloimme ensin yrityksen nykyisen asiakaskunnan Profinderin kohderyhmäpalvelua käyttäen. Näin saamme selville ideaaliasiakkaan profiilin. Sen avulla voimme hakea Profinderin palvelusta samankaltaisia kohderyhmiä ja kohdentaa markkinoinnin ja myynnin heille.
Jarno Paananen
Asiakkuusjohtaja

Integraatiot CRM-järjestelmiin

Ajantasainen CRM-data on jokaisen yrityksen liiketoiminnan keskiössä, sitä tarvitsee myynti, markkinointi ja taloushallinto. Integraatioidemme avulla tämä hoituu helposti ja automaattisesti.