RAJAPINTARATKAISUT

Data aina ajan tasalla

Data on arvokasta vain, jos se on ajan tasalla.
Toimintasi on ajan tasalla, kun datasi on ajan tasalla.

Rekisterisi tuottavat sinulle hyötyä ja tulosta,
kun Profinder päivittää sisältöä rajapintaratkaisuilla.

Järjestelmäintegraatiot

Vanhan ja viisaan hokeman mukaan CRM-järjestelmä on juuri niin hyödyllinen kuin siinä oleva data.

Tiedämme myös, että huolellisestikin ylläpidetyissä järjestelmissä harvoin edes 80 prosenttia tiedoista on täysin oikein. Siksi sinun liiketoimintasi hyötyy joka ikinen päivä, kun Profinderin CRM-integraatio päivittää tietosi kohti sataa prosenttia.

Saat käyttöösi kattavimmat tiedot kaikista Suomen aktiivisista yrityksistä. Sen takaa Profinderin yritystietokanta. CRM-integraatio tuo tiedon suoraan järjestelmääsi.

Integraatio säästää aikaasi automaattisella päivityksellä ja erityisesti kustannuksiasi, kun järjestelmäsi väärät tiedot korvataan oikeilla.

Profinder toimittaa B2B-integraatiot
seuraaviin CRM-järjestelmiin:

Salesforce

MS Dynamics

Hubspot

Pipedrive

Integroi Leaddeskin Call center -ohjelmisto Profinderin kuluttaja- tai yritystietokantaan. Integraatiolla tehostat myyntiäsi, kun kohderyhmät päivittyvät suoraan soittoammattilaisille.

Profinder-rajapinta

Tarjoamme mielenrauhaa! Rakennamme sillan sinun tietojärjestelmiesi ja Suomen kattavimpien yritys- ja kuluttajatietojen välille. Yritys- ja kuluttajatiedot päivittyvät ja sinä saat keskittyä varsinaiseen liiketoimintaasi.

Valitse datapalvelu, joka päivittää tietosi juuri silloin, kun haluat. Rajapintamme ruokkii järjestelmiäsi, joita varten määrittelet oikeat hakutekijät.

Profinderin ylivertainen data auttaa sinua esimerkiksi

  • toimipaikkatietojen päivittämisessä
  • karttaratkaisuiden POI-datan hallinnassa
  • yritysten taloustilanteen seurannassa
  • yrityspäättäjien yhteystietojen hallinnassa
  • kuluttajien puhelinnumeroiden päivittämisessä.

Sinulla on tekninen valmius rajapinnan integrointiin järjestelmiisi, meillä Profinderissa on tehokas rajapinta ja murskaava määrä dataa!

Tutustu rajapintaan