*|MC:SUBJECT|*
14.6.2022

Uutta Profinderin yritystiedossa

Hyvä Profinderin B2B-datan käyttäjä, meillä on sinulle hyviä uutisia. Tarjoamme syksyllä 2022 yritystietoon uusia lisätietoja suomalaisista yrityksistä ja päivitämme vanhoja luokituksia.
Suomen yrityskenttä uudistuu jatkuvasti, uutta dataa on entistä enemmän saatavilla ja uusia toimialoja syntyy. Olemme vastanneet asiakkaidemme toiveisiin: päivitämme yritystietojen filttereitä eli hakukriteerejä, joilla muodostat yrityskohderyhmät.
 
Mitä uutta tulet saamaan Profinderin yritystiedon mukana?
Profinder auttaa liiketoimintaasi tunnistamalla, mitä kukin suomalainen yritys virallisen toimialaluokituksen takana oikeasti tuottaa. Tarjoamme päivitetyt versiot toimialakategorioista ja tietoa yrityksen todellisista myytävistä tuotteista ja palveluista.
Päivityksen yhteydessä yhdistämme tai poistamme joitakin jo vanhentuneita toimialoja sekä yritysluokitteluja.

Uudet ominaisuudet veloituksetta
Jatkossa tarjoamme yrityksen elinkaaren ja markkinointiasenteen tilalle kasvuun, kannattavuuteen ja yritystoiminnan kuvaukseen liittyviä täysin uusia luokitteluja. Paremmalla tiedolla yritysten kehityksestä luot parempia kohderyhmiä liiketoimintasi hyödyksi. Saat palveluissamme uudet filtterit käyttöösi veloituksetta ja automaattisesti lokakuun alussa.

Muutoksilla vastaamme paremmin asiakkaidemme tarpeisiin ja pysymme yritystiedon edelläkävijänä. Pidämme sinut ajan tasalla ja kerromme uudistuksesta säännöllisesti sähköpostin välityksellä.

Kerromme seuraavan kerran lisää muutoksesta elokuun 15. päivänä.
Tarvittaessa autamme mielellämme asiakaspalvelussamme sähköpostitse tuki@profinder.fi tai puhelimitse 050 467 7771.

Lämmintä ja datantäyteistä kesää toivottaa
Profinderin tiimi


Katso kaikki tiedotteet tästä