Tehokkaan B2C-myynnin resepti

1. Tiedä mitä myyt
Minkä henkilösasiakkaan keskeisen tarpeen tuotteenne tai palvelunne ratkaisee? Mitkä ovat tuotteen suurimmat hyödyt yksityishenkilölle? Mikä asiakasta siinä voisi arveluttaa?

2. Tunne potentiaaliset asiakkaasi
Selvitä, millaiset ihmiset tarvitsisivat eniten tuotettanne tai palveluanne. Millaiset asiakkaat osaisivat sitä myös käyttää, ja keillä on kykyä ja halua siitä maksaa?

3. Selvitä ostopolku ja ostotottumukset
Selvitä, miten potentiaaliset asiakkaat yleensä ostavat edustamasi toimialan ja hintaluokan tuotteita ja palveluja sekä kuka taloudessa tekee yleensä ostopäätöksen.

4. Löydä kohderyhmäsi
Valitse sopivat kohdennuskriteerit B2C-kohderyhmäpalvelusta ja lataa kontaktit. Avoin rajapinta ja LeadDesk-integraatio helpottavat huomattavasti.

5. Myy ja markkinoi pitkäjänteisesti
Kerro kohderyhmällesi keinosta ratkaista heidän ongelmansa. Poista oston esteitä alennuksilla, peruutusoikeudella, lisäeduilla tai maksuajalla. Tarvittaessa hyödynnä FOMO-efektiä eli hoputa asiakasta päätöksentekoon antamalla hänelle aikaraja, johon saakka edut ovat voimassa. (FOMO = Fear of missing out)

Oletko valmis kasvattamaan myyntiäsi?

Kartoita asiakastiedon nykytilanne

Mitä tiedät nykyisistä parhaista B2C-asiakkaistanne ja mitä haluaisit tietää? Miten ja kenelle myyt tällä hetkellä palvelujanne tai tuotteitanne? Käytättekö telemarkkinointia tai suoramarkkinointia?

Ota yhteyttä Profinderin myyntiin

Sovi napakka etätapaaminen, jossa käyt Profinderin asiantuntijan kanssa tilannettanne läpi. Hän vastaa kysymyksiisi ja auttaa eteenpäin.

Esittele palvelu yrityksesi myynnille ja markkinoinnille

B2C-palvelua voi käyttää monella tavalla eikä siinä ole käyttörajoja. Etsikää yhdessä sopivimmat tavat hyödyntää kohderyhmätietoa myyntinne tehostamiseksi ja kasvattamiseksi. Profinder auttaa mielellään.

Tee lisenssitilaus

Profinderin asiantuntijat auttavat yritystäsi kohderyhmäpalvelun ketterässä käyttöönotossa ja käyttäjien nimeämisessä.

Opi kokemuksistasi

Kokeilemalla löydät parhaat kohderyhmät ja kontaktointitavat, jotka tuovat teille uusia asiakkaita ja lisäävät myyntiä. Käänny Profinderin puoleen kaikissa kysymyksissä ja anna meille rohkeasti palautetta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia.

B2C-kohderyhmäpalvelun hyödyt

LISÄPALVELUT

Kiinnostuitko? Kokeile nyt 14 päivää ilmaiseksi!