Tehokkaan B2B-myynnin resepti

1. Tiedä mitä myyt
Minkä yritysasiakkaan keskeisen tarpeen tuotteenne tai palvelunne ratkaisee? Mitkä ovat sen suurimmat hyödyt yrityksille? Mikä asiakasta siinä voisi arveluttaa?

2. Tunne potentiaaliset asiakkaasi
Selvitä, millaiset yritykset tarvitsisivat eniten tuotettanne tai palveluanne. Mitkä yritykset osaisivat sitä myös käyttää, ja keillä on kykyä ja halua siitä maksaa?

3. Selvitä ostopolku ja ostotottumukset
Ota selvää, miten potentiaaliset yritykset yleensä ostavat edustamasi toimialan ja hintaluokan tuotteita ja palveluja ja kuka yrityksissä tekee yleensä ostopäätöksen.

4. Löydä kohderyhmäsi
Etsi kriteeriesi mukaiset yritykset päättäjineen B2B-kohderyhmäpalvelusta ja lataa heidät kohderyhmäksi. Voit siirtää kohderyhmädatan sinne joko datasiirron tai integraation avulla.

5. Myy ja markkinoi pitkäjänteisesti
B2B-asiakkaat harvoin ostavat mitään ensi-istumalta, vaan heidän ostopolkunsa on usein pitkä ja monivaiheinen. Huomioi se markkinoinnissa ja myynnissä.

Oletko valmis kasvattamaan myyntiäsi?

Kartoita asiakastiedon nykytilanne

Kartoita yrityksesi nykytilanne: Onko teillä käytössä CRM? Missä kunnossa asiakastietonne ovat? Hankitteko kohderyhmätietoa nyt jostakin muualta, mutta et ole palveluun täysin tyytyväisiä?

Kirkasta myynti- ja markkinointifunneli

Miten ja kelle myyt sekä markkinoit tällä hetkellä palvelujanne tai tuotteitanne? Teettekö puhelinmyyntiä? Kutsutteko prospekteja tapahtumiin? Millainen tieto auttaisi teitä myymään tehokkaammin ja enemmän?

Ota yhteyttä Profinderin myyntiin

Sovi napakka etätapaaminen, jossa käyt Profinderin asiantuntijan kanssa tilannettanne läpi. Hän vastaa kysymyksiisi ja auttaa eteenpäin.

Tilaa lisenssi ja ota se käyttöön yrityksessänne

Profinderin asiantuntijat auttavat yritystäsi palvelun käyttöönotossa ja käyttäjien nimeämisessä. Kohderyhmäpalvelussa ei ole käyttörajoja. Etsikää tuloksellisemmat tavat hyödyntää kohderyhmätietoa myyntinne tehostamiseksi ja kasvattamiseksi ja mitatkaa tuloksia.

B2B-kohderyhmäpalvelun hyödyt

LISÄPALVELUT

Kiinnostuitko? Kokeile nyt 14 päivää ilmaiseksi!