*|MC:SUBJECT|*

Profinderin yritystiedon luokitteluissa tarkennuksia ja muutoksia

Hyvä Profinderin B2B-datan käyttäjä! Suomen kattavimman yritystiedon uudistus etenee. Kuten kerroimme kesäkuussa, lisäämme lokakuun alulla 2022 yritystietoon uusia datapisteitä. Lisäksi päivitämme vanhoja tietokantamme luokituksia, minkä lisäksi joitakin vanhentuneita luokituksia tullaan poistamaan.

Syy tähän on luonnollinen: Suomen yrityskenttä uudistuu jatkuvasti, uutta dataa on entistä enemmän saatavilla ja uusia toimialoja syntyy.

Datajohtaja Roosa Tähtinen:

”Uutuuksina yritysten Riskiluokitus ja Kasvuluokat”
Mitkä ovat Profinderin B2B-datan tärkeimmät uutuudet? Profinderin datajohtaja Roosa Tähtinen nostaa esiin yritysten riskiluokituksen. ”Riskiluokitus on tärkeä uutuus. Yritykset saavat ennusteen siitä, millainen taloudellinen riski kuhunkin firmaan sisältyy.

Tieto on hyvin tärkeä esimerkiksi B2B-myyjien arvioidessa asiakkaidensa maksukykyä. Monesta ongelmasta selvitään, kun varoitus mahdollisista ongelmista saadaan ajoissa.”
Tähtisen mukaan myös Kasvuluokat ovat kiinnostavia. ”Koskaan aiemmin ei ole ollut näin helppoa löytää satojen tuhansien yritysten joukosta kiinnostavat kasvajat tai taantuvat sinnittelijät.”
Uudet ominaisuudet veloituksetta

Profinder auttaa liiketoimintaasi tunnistamalla, mitä kukin suomalainen yritys virallisten toimialaluokitusten takana oikeasti tuottaa. Tarjoamme lokakuun uudistuksen myötä päivitetyt versiot toimialakategorioista ja tietoa yrityksen todellisista myytävistä tuotteista ja palveluista.

Profinderin B2B-datasta poistuvat yritysten elinkaarta ja markkinointiasennetta kuvaavat luokat. Mukaan tulevat kasvuun, kannattavuuteen ja yritystoiminnan kuvaukseen liittyvät täysin uudet työkalut, joiden avulla löydät täsmälleen sinun liiketoiminnallesi tärkeät yritykset kontaktitietoineen. Luot entistä parempia kohderyhmiä myynnin, markkinoinnin ja tiedolla johtamisen tarpeisiin.

Pidämme sinut ajan tasalla ja kerromme uudistuksesta säännöllisesti sähköpostin välityksellä. Kerromme muutoksesta lisää seuraavan kerran lokakuun alussa, minkä lisäksi julkaisemme 6.9. kuvauksen kaikista datassa tapahtuvista rakenteellisista muutoksista osoitteessa https://profinder.fi/uutiskirjeet

Tarvittaessa autamme mielellämme asiakaspalvelussamme sähköpostitse tuki@profinder.fi tai puhelimitse 050 467 7771.Datantäyteistä syyskautta toivottaa
Profinderin tiimi


Katso kaikki tiedotteet tästä