Kuluttajatieto

KULUTTAJATIETO

Ylivertaiset kohderyhmät

Parhaat kohderyhmät tunnistaa siitä, että ne toimivat käytännössä!

Profinderin kuluttajatieto löytää sinun viestillesi oikeat henkilöt, heidän osoitteensa ja puhelinnumeronsa. Voit ammentaa miljoonien suomalaisten kontaktitietoa itsepalveluna, tilata kohdistukset asiantuntijoiltamme palveluna ja päivittää nykyistä rekisteriäsi ajantasaisella tiedolla.

B2C-kohderyhmäpalvelu

B2C-kohderyhmäpalvelun avulla otat yhteyttä oikeaan kohderyhmään.
Profinderin helppokäyttöinen työkalu ja siinä piilevä ylivertainen kuluttajakohdennus auttavat rajaamaan kohderyhmän oikein.

B2C-kohderyhmäpalvelu sisältää miljoonien suomalaisten nimi-, osoite- ja puhelinnumerotietoja. Rajaat helppokäyttöisessä itsekäyttöliittymässä kohderyhmäsi:

 • asuinalueet
 • iän, sukupuolen ja muut perusdemografiat
 • puhelinliittymän tyypin
 • muuttotiedot
 • ajoneuvotiedot
 • asumisen ja elämisen puitteet.

B2C-kohderyhmäpalvelussa voit myös päivittää omaa rekisteriäsi.

Uutta: Asuinalueluokitus

Miksi valitset kampanjan kohteeksi kokonaisia kaupunkeja tai jopa maakuntia? Vain osa alueen asukkaista on kiinnostunut palveluistasi!

Profinderin asuinalueluokitus ratkaisee ongelmasi. Suomalaisissa kaupungeissa ja maakunnissa on sekä urbaania keskustaa että silkkaa maaseutua, joten Profinderin asuinalueluokituksen avulla poimit perhevaltaiset pientaloeliitit tai ikääntyvien keskustat, pienituloisten vuokralähiöt tai suurituloisten pientaloalueet.

Koko Suomen asutut alueet on jaettu 250×250 metrin ruutuihin, joille on arvioitu luokitus asuintyypin, ostovoiman ja muiden demografiatietojen perusteella.

Käytä alueellista kohdistusta, ja annat tutkitun tiedon ratkaista. Teet tulosta.

Lue lisää asuinalueluokituksesta

Mind-kohdennus

Mind-kohdennuksella poimit kohderyhmäsi kuluttajien kiinnostuksen kohteiden ja kulutuskäyttäytymisen perusteella.

Kohdennus perustuu Suomen johtavan markkinatutkimusyrityksen Kantarin jatkuvasti käynnissä oleviin tutkimuksiin. Kantar Mind on moniulotteinen tietolähde meistä suomalaisista kuluttajina ja kansalaisina. Kantar tarjoaa taustalle valtavasti tietoa toimialoista, brändeistä ja medioista.

Älä anna mielikuviesi päättää, minkä alueen kuluttajille soitat! Älä arvaile postinumeroita, johon kampanjakirjeesi lähetät!

Anna tutkitun tiedon ratkaista. Teet tulosta.

Lue lisää Mind-kohdennuksesta

Kuluttajarikasteet

Tiedätkö asiakkaastasi vain nimen ja osoitteen? Tai pelkän puhelinnumeron? Rikasteet ovat lisätietoja, jotka Profinder tuo asiakas-, jäsen- tai asukasdataasi. Rikastamalla ymmärrät asiakkaasi taustat ja menestyt paremmin hänen kanssaan.

Saat dataasi tuottavaa lisätietoa kuluttaja-asiakkaittesi

 • asuinaluetyypeistä
 • elämänvaiheesta
 • työllisyydestä ja työttömyydestä
 • tulotasosta
 • sosioekonomisesta asemasta
 • ikäluokista
 • varallisuudesta

ja monesta muusta käyttäytymistä selittävistä taustoista.

Lue lisää rikasteista

Varallisuusestimaatti

Toimitamme kohderyhmäksi varakkaimpien suomalaisten kontakteja. Kun tähtäimessäsi on suomalaisten varakkain prosentti, sinun ei tarvitse arvailla rikkaiden asuinseutuja eikä kahlata läpi verokalentereita.

Profinderin varallisuusestimaatti laskee käyttöösi kohderyhmän yhdistämällä yritysten omistajien, tittelien, holding-yhtiö-kytkösten ja erityisten varakkaiksi todettujen ammattien edustajien tausta- ja yhteystietoja.

Asiakkaat kiittävät, kun osut oikeaan kohderyhmään

 • Uusien sijoituspalveluiden markkinoinnissa
 • Luksustuotteiden asiakkaiden tavoittamisessa
 • Löytääksesi omasta rekisteristäsi kiinnostavimmat asiakkaat

Takaamme ajantasaisen tiedon – kuten aina Profinderin palveluissa. Varallisuusestimaatti päivitetään viikoittain.

Smart data – potentiaalisin telekohderyhmä

Miksi et kohdistaisi myyntisoittoja niille henkilöille, jotka vastaavat ja tarttuvat viestiisi herkimmin? Profinder optimoi soittolistat siten, että voit pudottaa heikoimman osan pois – jo etukäteen.

Voit myös palkita soittoammattilaisesi parhaalla kohderyhmällä päivän tai viikon alkajaisiksi. Autamme sinua säästämään aikaa ja kasvattamaan tulosta.

Smart data -analyysi perustuu anonymisoituun tietoon, joka ottaa huomioon

 • puhelimeen vastaajan reagointitavat
 • puhelun päättymisen tavat
 • edellisen puhelun ajankohdan
 • puhelujen keston 

joten tavoitat heti potentiaalisimmat vastaajat kampanjallesi.

Traficom-kohderyhmäpalvelut

Toimitamme ajoneuvotietoihin perustuvat kohderyhmät ja tilastot kaikkiin tilanteisiin, joissa haluat tavoittaa oikeat henkilöt, yritykset tai analysoida valitsemiasi alueita.

Profinder on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin kumppani.

Väestötietojärjestelmän kohderyhmäpalvelut

Tarkin tieto suomalaisista on väestötietojärjestelmässä. Välitämme väestötietoa muun muassa markkinoinnin kohderyhmiin ja asiakasrekisterien päivittämiseen.

Apunasi on Profinderin vahva kokemus väestötiedon käytöstä ja siihen liittyvistä viranomaiskäytännöistä.

Rakennamme tarkimmat mahdolliset kohderyhmät väestötietojärjestelmän pohjalta.

Paino- ja postituspalvelut

Ilosanoma sinulle, printtikampanjan tekijä: paino- ja postituspalvelut yhdeltä luukulta. Painon, postituksen ja jakelun yksityiskohtien valinta ja kilpailutus ovat kovaa työtä, jonka me teemme puolestasi.

Profinder palvelee printtikampanjaasi. Olemme suuri painotuotteiden, postitusten ja jakelun hankkija, joten kilpailutamme sinulle taatusti tehokkaan kokonaisuuden. Organisoimme ammattitaidollamme koko tuotantoketjun ja takaamme aikataulut.

Yhdeltä luukulta:

 • kohderyhmän suunnittelu
 • osoitteisto
 • painatus ja postitus
 • jakelu.

Kohderyhmät palveluna

Profinderin asiantuntijoilla on kattava kokemus kaiken kokoisten yritysten, järjestöjen ja julkisen sektorin kohderyhmätarpeista. Jaamme osaamistamme kanssasi ja luomme yhdessä tuottavat ratkaisut.

Kohderyhmät toimivat, ovat viestisi vastaanottajat sitten asiakkaita, jäseniä, lahjoittajia tai asukkaita. Datalähteinä ovat tyypillisesti numerokanta ja väestötietojärjestelmä, jotka kattavat koko Suomen.

Ota yhteyttä

&

Rekisterin päivitys

Rekisteriesi tiedot vanhenevat joka ikinen päivä. Mutta ei hätää. Profinder päivittää henkilörekisterien tiedot vaikka joka päivä.

Rekisterisi nimitiedot, osoitetiedot ja puhelinnumerot päivittyvät haluamassasi tahdissa.

Henkilörekisterien pitoa säätelevät GDPR-pykälät edellyttävät, että rekisterisi tiedot eivät pääse vanhenemaan. Autamme ylivertaisella datalla sinua onnistumaan tässäkin tehtävässä.

Ota yhteyttä