17.11.2022

Sales Manager, tule meille töihin!

Onko supervoimasi asiakkaan oivalluttaminen? Osaatko sparrata johtoa ja myyntiä heidän myyntiin ja markkinointiin liittyvistä toimintatavoista? Kiinnostaako sinua auttaa asiakkaita löytämään parhaat ratkaisut myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen? Haluatko, että asiakas saa lisää asiakkaita? Jos vastasit kyllä yllä oleviin kysymyksiin, jatka lukemista, sillä tässä saattaa olla seuraava tilaisuutesi.

Meitä motivoivat luottamus, edelläkävijyys sekä yhteisöllisyys, jotka ovat myös arvomme. Meillä työnteko on myös hauskaa ja työn lomassa voit vaikka haastaa kollegasi biljardipeliin. Virkistystoimikuntamme järjestää rentoja ja hauskoja tapahtumia, joissa kilpailuhenkisyys on myös usein läsnä.

Etsimme nyt tiimiimme myynnin ammattilaista B2B-uusasiakashankintaan Sales Manager tai Senior Sales Managerin tittelillä. Molemmat tittelit pitävät sisällään kontaktointia ja tapaamisia potentiaalisten asiakkaidemme kanssa, kartoitusta heidän tarpeistaan tuotteillemme ja tietenkin kaupan kotiuttamista. 

Menestyt, kun: 

  • Luontaisesti sytyt uusmyynnistä ja haluat päästä annettuihin tavoitteisiin
  • B2B-myynti on sinulle jo entuudestaan tuttua, SaaS-myynnistä saat bonuspisteitä
  • Otteesi myynnin ja oman työn johtamiseen on energinen ja systemaattinen 
  • Sinulla on soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto
  • Puhut ja kirjoitat suomen kieltä sujuvasti

Mitä voit odottaa?

”Loistava porukka!” on todennäköisesti ensimmäinen lause, miten meitä kuvataan. Tueksesi saat motivoituneen ja yrittäjähenkisen ympäristön kasvuyrityksessä, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet oppia, kehittyä ja edetä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Stockmannin kiinteistössä ja suoriutuaksesi erinomaisesti työstäsi saat kaikki tarvittavat välineet sekä tuen muista profinderilaisista. Työsi on siisti sisätyö, joka tapahtuu liukuvasti toimistotyöaikoihin ja halutessasi voit työskennellä etänä. 

Me tarjoamme sinulle:  

  • Huipputyöyhteisön – saat aktiivisesti tukea arjessasi, sparrailua ja rutkasti huumoria piristämään työpäivääsi
  • Kehitys- ja etenemismahdollisuudet
  • Loistava sijainti Stockmannin kiinteistössä sekä mahdollisuuden etätyöhön
  • Pohjapalkka on välillä 3000-4000€ riippuen kokemuksestasi ja päälle saat kannustavan provisiomallin, jossa ei palkkakattoa (tavoitepalkka on 5000-7000€/kk)

Miten hakea ja mistä saa lisätietoa?

Jätä hakemuksesi helposti rekrytointijärjestelmämme kautta, jotta voimme taata tietojesi turvallisen säilymisen. Haastattelemme jo ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa hakea heti. Viimeinen hakupäivä on 4.12.2022. Kerromme mielellämme lisää, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Yhteyshenkilöt:

Sami Mäkinen
Director, Business Development & Sales
sami.makinen@profinder.fi
0408201515

Minka Kentta
HR & Talent Acquisition Manager
minka.kentta@profinder.fi 
0503222243

Hae työpaikkaa täältä.

Tutustu tuleviin työkavereihin tästä.