30.10.2020

IT & Development Project Manager

Haemme Profinderin kasvavaan joukkoon projektipäällikköä tuotekehitys- ja IT-tiimiimme.

Tehtäväsi on toimia tuotekehityksen projektijohtajana varmistaen tuotekehityksen kaikkien vaiheiden loppuun saattaminen ansiokkaasti. Toimit myös Profinder- tuotteiden teknisenä asiantuntijana ja vastaat nimettyjen palveluiden ylläpidosta. Pääset toimimaan monipuolisessa roolissa lähellä asiakasrajapintaa ja kommunikoit aktiivisesti myyntiosaston sekä johtoryhmän kanssa. Vastaat aktiivisella otteella kehittäjien aikataulutuksesta, budjetista ja lopputuotteesta.

Roolissa saat runsaasti vapautta ja vastuuta, minkä vastapainona oletamme sinulta relevanttia työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä todistettavia onnistumisia projektinjohtamisessa. Osaat puhua sekä asiakkaiden että kehittäjien kanssa työkavereita unohtamatta. Tekniseltä tasolta odotamme vähintään laajaa ymmärrystä SaaS-palveluista, sekä teknistä osaamista rest-rajapinnoista, SQL:sta ja modernilla ohjelmointikielillä kirjoitetuista skripteistä.

Päätavoitteenasi on pystyä rakentamaan sisäisistä ja ulkoisista resursseista koostuva tehokas ja ketterä tiimi ympärillesi, joka suorittaa aikataulussa vaaditut toimenpiteet, pysyy budjetissa ja ylittää odotukset. Sinua mitataan laadullisilla ja määrällisillä tavoitteilla.

Jotta pärjäät tehtävässä toivomme sinulta kykyä haastaa ja kyseenalaistaa, sekä toimia paineen alla. Olet oma-aloitteinen ja omaat vahvan päätöksentekokyvyn. Innostut datasta ja uuden kehittämisestä. Tukenasi saat todella motivoituneen ja yrittäjähenkisen ympäristön kasvuyrityksessä, keskeisen toimiston sijainnin Stockmannin kiinteistössä ja kaikki tarvittavat välineet suoriutuaksesi tehtävässäsi erinomaisesti.

Tehtävä on vakituinen ja täysipäiväinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ja lisätiedot:

Ville Honkimäki
ville.honkimaki@profinder.fi
050 3360045