Minkä takia olemme olemassa?

Luomme laadukkaita ja tuloksellisia kohtaamisia ihmisten välille.

Asiakasdataa on pilvin pimein. Se ei kuitenkaan muutu tarpeeksi usein aidoksi asiakasymmärrykseksi tai paremmiksi liideiksi.

Vaikka dataa on määrällisesti paljon, osa siitä vanhenee nopeasti. Esimerkiksi myyjät joutuvat päivittäin käyttämään arvokasta aikaansa epäselvien ja vanhentuneiden yhteystietojen päivittämiseen. Yhdentekevät yhteydenotot ja väärin kohdennettu markkinointi ärsyttävät kaikkia. Markkinoinnin kannattavuutta, klousattujen liidien määrää ja sitä kautta liiketoimintaa on vaikea ennustaa.

Miten sitten tavoitat henkilöt tai yritykset, joista voisi tulla asiakkaita tai joille toiminnastasi kertominen olisi tärkeää? Miten lähestyt heitä juuri oikealla tavalla ja oikeaan aikaan? Ratkaisu on laadukas, ajantasainen ja tarkkaan rajattu data.

Tämän takia Profinder on olemassa.

Tarjoamme Suomen kattavimman tietokannan, josta löydät B2B- ja B2C-asiakkaiden ajankohtaiset ja tarkat yhteystiedot. Emme kuitenkaan tarjoa ämpärikaupalla dataa, vaan suodatamme ja analysoimme sitä puolestasi.

Vuosien kokemuksemme auttaa meitä näkemään yhtä puhelinsoittoa pidemmälle. Meitä ajaa erilaisten toimialojen ja lainsäädännön syvällinen tuntemus sekä aito asiakasymmärrys. Haluamme olla mukana muokkaamassa oman alamme sekä asiakkaidemme tulevaisuutta ja näyttämässä suuntaa eteenpäin.

Avullamme myyntisi tehostuu, viestintäsi on oikein kohdennettua, liidit ovat laadukkaita ja liiketoiminnasta tulee ennustettavampaa. Teemme ihmisten välisestä kohtaamisesta laadukkaampaa ja tuloksellisempaa.

Älä ärsytä ihmisiä, vaan tavoita oikeat tyypit oikeaan aikaan.