Tarinamme

Luomme laadukkaita ja tuloksellisia kohtaamisia ihmisten välille.
Tarjoamme ylivertaista dataa ja siitä rakentuvaa ymmärrystä.

Profinderin tarina


Profinder on menestys. Kasvu ja menestys eivät synny tietenkään tyhjästä, vaan yrityksillä on historiansa. Profinderin – kaupparekisterinimeltään Leadventure Oy – historia alkaa LeadDesk Oyj:stä. Toimintamme erotettiin LeadDeskin tytäryhtiöksi vuonna 2017. Oma yhtiö oli hyvä ratkaisu, kun kontaktidatan liiketoiminta kasvoi voimakkaasti. Päätuotteena olivat kuluttajakontaktit.

Vastasimme markkinoiden kysymykseen siitä, miten tavoitetaan henkilöt tai yritykset, joista voisi tulla asiakkaidemme asiakkaita tai joille toiminnasta kertominen olisi tärkeää? Ratkaisu oli ja on edelleen laadukas, ajantasainen ja tarkkaan rajattu data.

Loppuvuonna 2019 erkanimme LeadDeskistä. Samaan aikaan toimintaan tuli mukaan pääomasijoitusyhtiö Juuri Partners Oy, joka toimii aktiivisena pääomistajana. Teimme merkittävän liikkeen, kun hankimme liiketoimintakaupalla Fonectan dataliiketoiminnan. Tuotekirjo kasvoi huimasti, ja yritys sai myös uusia työntekijöitä ja uutta osaamista.

Dataahan maailmassa on pilvin pimein. Me päätimme keskittyä siihen, miten siitä tehdään helppokäyttöistä ja siitä kehitetään höydyllisintä asiakkaillemme. Tämä näkyy toiminnassamme muun muassa paljon kiitosta saaneina itsekäyttöliittyminä.

Kun yritys, asiakaskunta ja sen tarjooma kehittyvät, on syytä tarkentaa brändiä. Siirryimme uuteen markkinointinimeen Profinder keväällä 2020. Ilmeemme ja uusi nimi otettiin hyvin vastaan.

Kasvu jatkuu, ja olemme viiden miljoonan liikevaihtoluokassa. Tavoitteena on tuplata Profinderin liikevaihto vuoteen 2024 mennessä. Ja tämähän ei tapahdu ilman asiakaskuntaa.

Miksi valita Profinder?


Kehitymme yhdessä mainioiden asiakkaittemme kanssa. Kehitystyön ydintä ovat datatuotteet, monipuolinen analytiikka sekä loistava asiakaspalvelu.

Profinderin avulla:

  • Myyntisi tehostuu.
  • Viestintäsi on oikein kohdennettua.
  • Liidit ovat laadukkaita.
  • Käsityksesi toimintaympäristöstä on tarkka.

Teemme ihmisten välisestä kohtaamisesta laadukkaampaa ja tuloksellisempaa.

profinder-rekry-bw

Profinder lukuina


  • Ammattilaisina liki 30 työpaikastaan ylpeää profinderilaista.
  • Työntekijöiden NPS-luku on Vakuutusyhtiö Elon tekemän kyselyn mukaan huimat 47!
  • Liikevaihto oli vuonna 2020 4 484 198 €.
  • Reilusti yli 120 000 000 toimitettua kontaktia.
  • Liki 1000 asiakasta.