HELLE SEKOITTI PÄÄMME

Tiputimme väliaikaisesti B2B-kohderyhmä-palvelumme hintoja 20 prosenttia

Tilaa lisenssi, testaa kuukausi
ja pistä myyntiin vauhtia

HANKI B2B-KOHDERYHMÄPALVELU JA

MONINKERTAISTA 
MYYNNIN HIT RATE

Verkossa olevan B2B-kohderyhmäpalvelumme avulla parannat yrityksesi myyntityön osumatarkkuutta jopa nelinkertaiseksi. Tilaa lisenssi nyt edullisesti ja riskittömästi. Kesäkampanjamme aikana saat paitsi 20 % alennusta ensimmäisen vuoden lisenssistä (norm. 275€/kk, 3300€/vuosi), myös oikeuden peruuttaa lisenssisi ensimmäisen kuukauden jälkeen.

LÖYDÄ PARHAAT YRITYKSET

Palvelustamme voit hakea Suomen kaikista aktiivisista yrityksistä kiinnostavimmat. Kun opit tunnistamaan parhaat asiakkaasi, palvelumme avulla heitä on helppo löytää lisää.

TAVOITA KIINNOSTAVAT PÄÄTTÄJÄT 

Palvelustamme löydät yli miljoonaa yrityspäättäjää yhteystietoineen. Kulmahuoneiden päättäjien ohella löydät meiltä myös keskijohtoa ja asiantuntijoita, jotka ovat usein todellisia päätöksentekijöitä.

HAE TEKNOLOGIATIEDOILLA 

Myytkö teknologiaa tai siihen liittyviä palveluita? Nyt se on aiempaa helpompaa. Lisenssiimme kuuluu vakiona yritysten haku niiden käyttämien digiteknologioiden perusteella.

KOHDENNA MYYNTI PAREMMIN

Pääset tekemään erilaisia kohderyhmähakuja helppokäyttöisen verkkotyökalumme kautta ja voit ladata haluamasi kontaktit koneellesi tai integroida ne suoraan Hubspotin tai Pipedriven CRM:ään.


SOVI ALOITUKSESTA

Kun sovit aloituksesta kesän aikana, saat ensimmäisen vuoden B2B-kohderyhmälisenssistä 20 prosentin alennuksen sekä mahdollisuuden käyttää palvelua kuukauden ajan ennen kuin sitoudut vuodeksi. Lisenssin alennettu hinta on 2640€/vuosi eli 220€/kk. Aloita soittamalla meille numeroon 050 4677771 tai ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella.