30 YRITYSTÄ, JOTKA
LÄMMITTÄVÄT SUOMEA
ENSI TALVENA

Lataa ilmaiseksi 30 kiinnostavan pk-yrityksen tiedot, jotka tarjoavat vaihtoehtoisia lämmitysratkaisuja kauko- ja sähkölämmityksen rinnalle.
LATAA NYT
b2b-kayttöliittymä
Millaisille yrityksille sinä myyt tuotteitasi ja palveluitasi? Ketkä haluavat niitä ostaa?

Profinderin B2B-kohderyhmäpalvelun löydät nopeasti kiinnostavimmat yritykset ja niiden päättäjät. Löydät yrityksiä ja päättäjiä lukuisin poimintakriteerein.

Voit esimerkiksi löytää tietyn toimialan ja alueen voitolliset kasvuyritykset, jotka panostavat digitaaliseen markkinointiin, joissa henkilömäärä kasvaa kohisten ja jotka käyttävät verkkosivustollaan tiettyä SaaS-palvelua.

Kokeile tästä
Täytä alla oleva lomake ja saat ilmaiseksi listan yrityksistä, jotka tarjoavat vaihtoehtoisia lämmitysratkaisuja kauko- ja sähkölämmityksen rinnalle.

Poimimme B2B-kohderyhmäpalvelustamme listan yrityksiä, joilla on vähintään viisi ja enintään 100 työntekijää. Tarkistimme Profinderin maksuviivetiedon avulla, että valituilla yrityksillä ei ole maksuviiveitä.

Valitsimme päättäjätietoihin yhden päättäjän per yritys, seuraavalla tittelihierarkialla: toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja, hallituksen jäsen, liikkeenharjoittaja.

Olisiko siinä yrityksellesi yksi uusi kohderyhmä?